Om os / Nyhedsbreve

Nyhedsbreve

Tilmelding til Nyhedsbrev, indtast dit navn og gerne med dit/jeres barns navn i parantes, så er det nemmere at afmelde dig/jer igen når barnet starter i skole.

Personer uden tilknytning til børnehaven kan blive nægtet nyhedsbrev via email.

Indtast navn og email herunder
:
CAPTCHA Image
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
9/10 2015 - Nyhedsbrev aug.-sept. 2015

Børn
Velkommen til Emilie(Karolines lillesøster), som er startet d.01.07.15.
Velkommen til Naya og Tristan, som begge er startet d.01.08.15.
Velkommen til Carl(Ingrids fætter), som er startet d.01.10.15.
Og velkommen til Sigurd, som starter 16.10.15 og Alberte(Daniels lillesøster), som starter 01.11.15.
Så er vi på 30 børn, hvilket er det vi max. må have. Der vil blive ledige pladser, når vi i 2016 begynder at sende børn i skole.

Personale
Tina er gået på barsel og Susanne Klein er startet d.03.09.15 på 35 t/u, hvilket er en opnormering på 5 timer. Og Susanne skal være her, indtil Nanna kommer tilbage fra barsel midt januar 2016.
Og vi er så heldige, stadig at ha’ Kirsa i huset. Hun bliver indtil start dec.
Birgit Nielsen, vores faste vikar, vil i en periode komme fast 3 timer onsdag formiddag.
Opnormeringen er en del af den tidligere regerings tiltag ”flere varme hænder”, som vi var blevet stillet i udsigt også ville gælde i 2016, men som den nye regering er i færd med at fjerne. Vi glæder os over ekstra timer indtil da.

Forældrekaffe
Vejret var i den grad med os i fredags, da vi holdt forældrekaffe og det var det gode humør og kagerne osse. Det blev en dejlig eftermiddag, hvor vi hyggede inde og ude, kun lidt generet af hvepse, der er noget aggressive lige nu.
Og det er tydeligt, at jeres børn nyder, at I sidder og hygger med de andre forældre!

Uge 42 - efterårsferie
I uge 42 har vi samarbejde med skolens SFO, og der er tilsyneladende kun 1 barn tilmeldt og det er Susannes søn, idet hans mor jo skal på arbejde her! Så det klarer vi fint.

Morgenmad
Vi har en oplevelse af, at morgenmaden er begyndt at fylde altfor meget. Det er efterhånden blevet sådan, at børn, som har spist hjemmefra, osse gerne vil ha' morgenmad. Så vi har besluttet, at vi pakker maden væk ca. kl. 08.15 og hvis man kommer senere og ikke har spist hjemmefra kan det lade sig gøre, at I, som forældre, øser op til jeres barn. Dette tiltag for at undgå, at morgenmadsseancen fylder hele formiddagen.

Nyt emne
Efter efterårsferien starter vi nye emneuger. Og vi har valgt at skulle beskæftige os med emnet "træ". I træ uger vil vi på mange forskellige måder komme tættere på træ som begreb og som noget yderst håndgribeligt. Hvor mange pinde og kæppe har I ikke slæbt herfra for jeres poder?
Vi glæder os til forløbet sammen med ungerne.

Oktober 2015